•  

   

  Myter om eget hantverk

 • Internet är rörigt med DIY misslyckas och anledningar till att DIY förmodligen inte är det bästa alternativet från dig. Men låt mig säga dig: tack vare DIY sparade vi över 20 000 kr på vårt vardagsrum. Och det är bara vardagsrummet! Låt mig inte komma i gång med resten av huset! DIY gör det möjligt för dig att skapa ditt drömhem samtidigt som du respekterar din budget. Du kan skapa utseendet på dyra finish och bygga kvalitetsmöbler för en bråkdel av vad du skulle betala i butiken.

   

  DIY ger dig också frihet. Älskar den bänken men önskar att den hade olika ben? Inga problem! Älskar du den byrån men hatar färgen? Du kan fixa det! Med DIY har du friheten att skapa det exakta utseende som du försöker uppnå. Men trots alla fördelar finns det fortfarande några DIY-hatare där ute som skapar myter om att bygga egna möbler. Vilka är myterna och varför är de inte sanna? Låt oss prata om det!

   

  Första myten: DIY möbler håller inte längre

  När vissa människor hör "DIY", hör de verkligen "dåligt konstruerade." De börjar tänka på hur bara "proffs" ska bygga möbler. Nåväl, de flesta möblerna i ditt hem massproducerades av maskiner, inte noggrant konstruerade av en "professionell". Om någon försöker berätta detta har de aldrig gjort förut. Med DIY kan du lägga till extra stöd, ytterligare konsoler etc. Du kan göra dina möbler säkrare och mer stödjande än något du hittar i butiker.